Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Raparperi 53g18kcal0.4g2.9g0.1g0.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.6g22kcal0g5.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g230kcal0.8g53.8g0.2g1.6g
Valittu annoskoko297g115kcal0.4g26.9g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna148g58kcal0.2g13.5g0.1g0.4g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516