Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g106g37kcal1.7g7.3g0.1g1.5g
Tomaattimehu Valio70g14kcal0.7g2.8g0g0g
Kalaliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)28g24kcal0.3g1g2g0g
Katkarapu 38g26kcal5.5g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g40g38kcal3.2g5.6g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g306kcal23.4g35.6g7.2g9.8g
Valittu annoskoko297g153kcal11.7g17.8g3.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna148g76kcal5.9g8.9g1.8g2.5g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378