Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto27g77kcal5.2g0g6g0g
Sipuli (käsittelemätön)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kermaviili, maustamaton (Valio)44g53kcal1.3g1.8g4.4g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl24g31kcal3.2g0.1g2g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g175g298kcal35g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g931kcal90g6.4g60g0.8g
Valittu annoskoko297g465kcal45g3.2g30g0.4g
Annoskoko puolitettuna148g233kcal22.5g1.6g15g0.2g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816