Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Valkokaali keräkaali 146g41kcal1.7g5.9g0.3g3.1g
Jauheliha, sika-nauta 117g259kcal20.4g0g19.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g8.8g8.4kcal0.1g1.6g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g753kcal45g17.2g54.4g6.8g
Valittu annoskoko297g377kcal22.5g8.6g27.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna148g188kcal11.3g4.3g13.6g1.7g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326