Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1451g3308kcal275.7g0g246.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g203g549kcal15.2g99.5g10.2g20.3g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g726g472kcal23.2g34.8g25.4g0g
Kananmuna kuoreton 218g311kcal27.2g0.7g22.3g0g
Korppujauho (X-tra)363g1378kcal47.2g275.7g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g12034kcal777g821.4g623.8g40.6g
Valittu annoskoko2960g6017kcal388.5g410.7g311.9g20.3g
Annoskoko puolitettuna1480g3009kcal194.3g205.4g156g10.2g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519