Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g801g2962kcal36g248.2g200.1g29.6g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja801g624kcal134.5g0g8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu408g514kcal44.9g1.2g36.7g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g20g12kcal0.2g2g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g8306kcal434.6g516g490g63g
Valittu annoskoko2960g4153kcal217.3g258g245g31.5g
Annoskoko puolitettuna1480g2077kcal108.7g129g122.5g15.8g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674