Porkkana-lanttupaistos

Pese ja kuori juurekset, paloittele.

lorauta uunivuokaan öljyä, lisää paloitellut juurekset, suolaa, pippuria ja hiukan hunajaa.

Sekoita.

paista 250 asteessa - tai pienemmällä jos ei ole kiire; ensin peittämättä, sitten foliolla peitettynä kypsäksi asti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Lanttu 2000g577kcal20g92g6g36g
Auringonkukkaöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g3060kcal50.2g376.2g135.2g112g
Valittu annoskoko2960g1530kcal25.1g188.1g67.6g56g
Annoskoko puolitettuna1480g765kcal12.6g94.1g33.8g28g
Arvot/100g100g52kcal0.8g6.4g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305140