Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi501g2253kcal32.5g300.3g105.1g15.5g
Voi 250g1816kcal3g1g203.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl667g2269kcal13.3g20g233.6g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g1335g2269kcal96.1g213.6g113.5g0g
Sokeri 80g325kcal0g80g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Liivate 27g93kcal22.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g18049kcal335.6g1229.8g1311.4g31g
Valittu annoskoko2960g9025kcal167.8g614.9g655.7g15.5g
Annoskoko puolitettuna1480g4512kcal83.9g307.5g327.9g7.8g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626