Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 250g1815kcal3g1g203.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 250g859kcal25.5g175.1g3g8.8g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste125g450kcal36.3g2.1g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)500g1376kcal80.1g5g115.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g375g53kcal7.1g1.5g1.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 250g87kcal11.5g4.8g0.8g6.2g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 500g228kcal15g24g7.5g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste250g901kcal72.6g4.3g70.1g0g
Basilika, tuore 33g8.8kcal1g0.3g0.3g0.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 75g149kcal1g1.4g15g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g12637kcal575g440.6g960.6g37.6g
Valittu annoskoko2960g6319kcal287.5g220.3g480.3g18.8g
Annoskoko puolitettuna1480g3159kcal143.8g110.2g240.2g9.4g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100