Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2400g576kcal28.8g81.6g4.8g50.4g
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Hunaja 160g529kcal0.8g129.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g8049kcal67.2g429.8g649.6g100.8g
Valittu annoskoko2960g4025kcal33.6g214.9g324.8g50.4g
Annoskoko puolitettuna1480g2012kcal16.8g107.5g162.4g25.2g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357