Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1243g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 124g93kcal16.3g1.4g0.5g8.6g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )42g379kcal0g0g41.8g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 241g733kcal21.1g133.6g4.6g33.5g
Grahamjauho 621g2038kcal65.6g377.1g13.7g61.5g
Vehnäjauho puolikarkea 671g2302kcal68.4g469.7g8.1g23.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g11089kcal342.8g1963.6g137.4g254.2g
Valittu annoskoko2960g5544kcal171.4g981.8g68.7g127.1g
Annoskoko puolitettuna1480g2772kcal85.7g490.9g34.4g63.6g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901