Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 750g180kcal13.6g16.5g2.2g17.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 750g260kcal34.3g14.5g2.2g18.6g
Broilerisuikale, keskiarvo 600g730kcal127.4g0g24g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%300g390kcal9g6g39g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g104.9g0g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g225g877kcal65.2g1.3g65.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5928g7571kcal511g94.6g556g72.2g
Valittu annoskoko2964g3785kcal255.5g47.3g278g36.1g
Annoskoko puolitettuna1482g1893kcal127.8g23.7g139g18.1g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191