Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g2414g3790kcal526.2g0g171.4g0g
Ruskea suuruste, Maizena88g333kcal0.9g80.7g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Paprikajauhe 35g113kcal5.2g6.4g4.6g13.1g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 19g41kcal5.8g1.2g1.4g0.2g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g8770kcal1086.8g216.6g357g38.6g
Valittu annoskoko2968g4385kcal543.4g108.3g178.5g19.3g
Annoskoko puolitettuna1484g2193kcal271.7g54.2g89.3g9.7g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449