Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1400g784kcal119g70g2.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu336g423kcal37g1g30.2g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Pellavasiemenrouhe, Risetti126g615kcal30.9g42g36.3g35.8g
Soijajauho rasvainen 112g522kcal38.7g26.3g26.3g13.3g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 980g3710kcal273.2g0g294g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g12159kcal999g289.2g779.2g98.4g
Valittu annoskoko2968g6079kcal499.5g144.6g389.6g49.2g
Annoskoko puolitettuna1484g3040kcal249.8g72.3g194.8g24.6g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595