Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1403g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 126g1116kcal0g0g126.2g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g140g491kcal18.2g98.2g2g7.4g
Tattarijauho, Vijatuote112g393kcal14.6g78.5g1.6g5.9g
Kaurahiutale 224g840kcal32.5g127.9g16.4g22.4g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g729g2480kcal14.6g568.9g12.4g51.1g
Porkkana 196g64kcal1.2g10.9g0.4g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g10768kcal162.2g1768.8g318g183.6g
Valittu annoskoko2968g5384kcal81.1g884.4g159g91.8g
Annoskoko puolitettuna1484g2692kcal40.6g442.2g79.5g45.9g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041