Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g685g192kcal4.1g40.7g1.4g17.1g
Kananmuna kuorineen punnittu295g372kcal32.5g0.9g26.6g0g
Maksa naudan 1641g2151kcal301.6g95.5g60.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g94g685kcal0.9g0.9g75g0g
Sipuli (kuorittu)253g68kcal3.3g12.2g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g6935kcal684.8g300.4g328.4g42.8g
Valittu annoskoko2968g3468kcal342.4g150.2g164.2g21.4g
Annoskoko puolitettuna1484g1734kcal171.2g75.1g82.1g10.7g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632