Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 387g552kcal48.4g1.2g39.6g0g
Sokeri 199g809kcal0g199.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai152g533kcal18.3g108.2g3.2g4.6g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 469g620kcal12.3g15g56.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl469g1594kcal9.4g14.1g164.1g0g
Sokeri 84g343kcal0g84.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g94kcal0g23.2g0g0g
Mansikka 1172g545kcal5.9g98.5g2.3g22.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g10222kcal189.8g1096g531g54g
Valittu annoskoko2968g5111kcal94.9g548g265.5g27g
Annoskoko puolitettuna1484g2556kcal47.5g274g132.8g13.5g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431709