Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Kukkakaali 33g8kcal0.6g0.7g0.1g0.8g
Kalkkuna 33g65kcal10.5g0g2.6g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g4.2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Juuriselleri 25g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.7g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g189kcal23.8g9g5.8g4.8g
Valittu annoskoko297g95kcal11.9g4.5g2.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna149g47kcal6g2.3g1.5g1.2g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309