Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 6.9g24kcal2.2g3.6g0.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g14g43kcal2.5g5.6g1.1g2.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g22kcal1.9g0g1.5g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.3g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Hiiva 6.9g5.1kcal0.9g0.1g0g0.5g
Vehnäjauho, sunnuntai117g409kcal14g82.9g2.5g3.5g
Rusinat (Rainbow) 1 pss17g55kcal0.5g12.2g0.1g1.7g
Mantelirouhe, 1 rkl5.5g32kcal1.2g0.3g2.8g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g124kcal0g0g13.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g1636kcal48g257.4g45g18.2g
Valittu annoskoko297g818kcal24g128.7g22.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna149g409kcal12g64.4g11.3g4.6g
Arvot/100g100g275kcal8.1g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103