Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 127g97kcal2.4g19.7g0.3g1.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)3.4g24kcal0g0g2.7g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g34g64kcal5.1g0g5.1g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.7g19kcal1.3g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g415kcal18g40.6g19.2g3g
Valittu annoskoko297g207kcal9g20.3g9.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna149g104kcal4.5g10.2g4.8g0.8g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770