Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)35g38kcal8.1g0g0.6g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g3.9g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.4g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste28g7.3kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g14g51kcal1.7g10.3g0.2g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g20g16kcal0.6g2.1g0.4g0.7g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g11g47kcal0.2g0.3g5.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g343kcal22.6g31.4g13.6g3.2g
Valittu annoskoko297g171kcal11.3g15.7g6.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna149g86kcal5.7g7.9g3.4g0.8g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387