Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 150g24kcal1.1g3g0.1g3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Nokkonen 6g2.6kcal0.4g0.1g0g0.2g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.5g3.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g30g5.1kcal0.5g0.8g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g185kcal5.8g14.4g10.2g9.4g
Valittu annoskoko297g92kcal2.9g7.2g5.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna149g46kcal1.5g3.6g2.6g2.4g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738