Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)100g25kcal1g5.5g0g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g237kcal22g14.6g10g4g
Valittu annoskoko297g118kcal11g7.3g5g2g
Annoskoko puolitettuna149g59kcal5.5g3.7g2.5g1g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139