Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 104g54kcal12.4g0.1g0.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 104g45kcal0.4g4.3g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 57g175kcal5g31.8g1.1g8g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Siirappi 13g38kcal0g9.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g633kcal36g92.8g3g16.6g
Valittu annoskoko298g316kcal18g46.4g1.5g8.3g
Annoskoko puolitettuna149g158kcal9g23.2g0.8g4.2g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385