Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 105g32kcal1g5.4g0.2g2.1g
Parsakaali brokkoli 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Creme bonjour 14% valkosipuli53g89kcal3.9g1.3g7.4g0g
Juusto, Arla Kadett 5%35g67kcal11.9g0.5g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g447kcal42g19.4g19.4g9.2g
Valittu annoskoko298g223kcal21g9.7g9.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna149g112kcal10.5g4.9g4.9g2.3g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697