Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Palvikinkku HK 3%18g18kcal3.1g0.1g0.5g0g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Atria kevyt Perhenakki53g84kcal5g3.9g5.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g652kcal23.8g66.2g29.8g7g
Valittu annoskoko298g326kcal11.9g33.1g14.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna149g163kcal6g16.6g7.5g1.8g
Arvot/100g100g110kcal4g11.1g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055