Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)218g70kcal7.2g9.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.3g0.3g0.8g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl33g115kcal4.6g18.3g2.5g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g587kcal34g87g10.6g8.2g
Valittu annoskoko298g294kcal17g43.5g5.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna149g147kcal8.5g21.8g2.7g2.1g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534