Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Lanttu 15g4.3kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Ruokakerma Valio 5%63g38kcal0.7g1.7g3.1g0g
Oltermanni, perinteinen20g72kcal5g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g404kcal16g42.8g18.4g7.4g
Valittu annoskoko298g202kcal8g21.4g9.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna149g101kcal4g10.7g4.6g1.9g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207