Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g12kcal1.2g1.7g0g0g
Hiiva, 50g8.7g5.3kcal1.1g0.1g0g0g
Sokeri8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.5g11kcal0.4g2.1g0.2g1g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Margariini 80% keskiarvo11g75kcal0g0g8.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki88g49kcal7.4g4.4g0.2g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)18g39kcal2.3g0.1g3.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 35g9kcal0.1g0.5g0.3g0.6g
Rusina11g29kcal0.3g6.3g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g1110kcal37.2g174.8g26.4g9.2g
Valittu annoskoko298g555kcal18.6g87.4g13.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna149g277kcal9.3g43.7g6.6g2.3g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434