Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Munakoiso 100g22kcal0.5g3.1g0.2g2.5g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow125g451kcal15g93.9g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g1199kcal33.6g199.6g28g5.6g
Valittu annoskoko298g600kcal16.8g99.8g14g2.8g
Annoskoko puolitettuna149g300kcal8.4g49.9g7g1.4g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.5g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368