Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 219g61kcal2.6g8.9g0.4g4.6g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 40% rasvaa 3.1g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai63g231kcal3.1g20g15.6g1.2g
Siirappi, tumma4.7g15kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana595g642kcal11.8g65.8g34.6g11.8g
Valittu annoskoko298g321kcal5.9g32.9g17.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna149g161kcal3g16.5g8.7g3g
Arvot/100g100g108kcal2g11.1g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903