Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 75g143kcal12.9g4.2g8.2g0.4g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi38g3.8kcal0.6g0.6g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g69g24kcal0.7g4.7g0.3g1g
Becel juokseva, annos 10g2.8g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g75g248kcal9g48.8g1.4g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g994kcal52.4g119.6g33.8g16.4g
Valittu annoskoko298g497kcal26.2g59.8g16.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna149g249kcal13.1g29.9g8.5g4.1g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007