Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Ketsuppi, Felix4.5g4.1kcal0g0.9g0g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle50g65kcal3.2g10g1.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g879kcal87.8g25g47.6g5g
Valittu annoskoko298g439kcal43.9g12.5g23.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna149g220kcal22g6.3g11.9g1.3g
Arvot/100g100g148kcal14.7g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630