Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 141g41kcal0.8g7.5g0.3g2.7g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras28g90kcal3.9g16.3g0.9g2.3g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g42g42kcal3.8g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g358kcal17.6g61.2g2.4g10.6g
Valittu annoskoko298g179kcal8.8g30.6g1.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna149g90kcal4.4g15.3g0.6g2.7g
Arvot/100g100g60kcal3g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374