Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.4g0.7g8.1g
Kukkakaali 334g80kcal6g7.3g1g7.7g
Kalkkuna 334g654kcal104.9g0g25.8g0g
Vesi1669g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g42g15kcal0.2g3.3g0g0g
Juuriselleri 250g79kcal3.1g11.5g0.5g7.8g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g17g28kcal2.9g3.6g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g1893kcal238.2g90.2g56.4g47.4g
Valittu annoskoko2970g947kcal119.1g45.1g28.2g23.7g
Annoskoko puolitettuna1485g473kcal59.6g22.6g14.1g11.9g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309