Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys360g468kcal72g0g21.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Pakaste vihanneksia750g300kcal22.5g41.2g7.5g22.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto300g840kcal57g0g66g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g3782kcal312.2g126.8g228.6g47g
Valittu annoskoko2970g1891kcal156.1g63.4g114.3g23.5g
Annoskoko puolitettuna1485g946kcal78.1g31.7g57.2g11.8g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298