Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1202g911kcal22.5g185.4g2.4g12g
Voi 180g1308kcal2.1g0.7g146.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g72g253kcal2.5g58.4g0.7g2.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 601g676kcal127g0g18g0g
Rypsiöljy 54g479kcal0g0g54.1g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Kaali, valkokaali481g102kcal5.8g16.4g1g10.1g
Sieni tatti, hapero 120g33kcal2.2g3.5g0.6g2.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g7770kcal342g546.6g458.4g59.4g
Valittu annoskoko2970g3885kcal171g273.3g229.2g29.7g
Annoskoko puolitettuna1485g1943kcal85.5g136.7g114.6g14.9g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282