Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 766g1454kcal207.8g0g69g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 518g65kcal5.8g5.1g1g5.2g
Kurkku, tuore451g45kcal2.7g7.6g0.5g3.2g
Tomaatti, tuore1082g220kcal6.5g41.1g3.2g15.1g
Sinappi 72g95kcal3.2g10.2g4.3g1.2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix81g41kcal1.2g8.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g3839kcal454.4g144.2g156.8g49.4g
Valittu annoskoko2970g1920kcal227.2g72.1g78.4g24.7g
Annoskoko puolitettuna1485g960kcal113.6g36.1g39.2g12.4g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763