Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy965g5116kcal76.2g308.9g405.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen201g1448kcal2g2g160.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g402g2413kcal84.5g26.5g217.2g0g
Kananmuna kuoreton 1408g2008kcal175.9g4.2g144.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g21968kcal677.2g683.2g1855.6g0g
Valittu annoskoko2976g10984kcal338.6g341.6g927.8g0g
Annoskoko puolitettuna1488g5492kcal169.3g170.8g463.9g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478