Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 299g303kcal3.9g14.5g24.5g5.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 269g205kcal12.1g34.7g0.5g2.7g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1496g897kcal15g67.3g59.8g9g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)867g954kcal216.8g0g8.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g269kcal0g0g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g5256kcal495.6g233g246.8g33.6g
Valittu annoskoko2976g2628kcal247.8g116.5g123.4g16.8g
Annoskoko puolitettuna1488g1314kcal123.9g58.3g61.7g8.4g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481