Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 266g997kcal38.6g151.8g19.4g26.6g
Margariini 70%, keiju laktoositon 360g2226kcal0g0g251.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g891kcal26.5g181.8g3.1g9.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 266g71kcal8.8g8.3g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g333g186kcal28.3g16.6g0.7g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g266g213kcal6.9g10.7g16g0g
Sokeri 226g919kcal0g226.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.6g0.9g30g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 27g89kcal0g21.7g0g0.4g
Raparperi 666g224kcal4.6g36.6g0.7g9.3g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g12513kcal302g1319g643.2g91g
Valittu annoskoko2976g6257kcal151g659.5g321.6g45.5g
Annoskoko puolitettuna1488g3128kcal75.5g329.8g160.8g22.8g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475