Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 199g1443kcal2.4g0.8g161.8g0g
Sokeri226g916kcal0g225.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu154g194kcal16.9g0.5g13.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen199g66kcal6.6g9.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 302g1036kcal30.8g211.3g3.6g10.6g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton159g509kcal36.8g16.7g33.1g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g663g3449kcal29.8g351.5g212.2g73g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g531g2971kcal34.5g302.4g180.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton531g849kcal42.4g21.2g69g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g22912kcal401.8g2288.8g1347.8g167.4g
Valittu annoskoko2976g11456kcal200.9g1144.4g673.9g83.7g
Annoskoko puolitettuna1488g5728kcal100.5g572.2g337g41.9g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302