Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 480g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Purjosipuli300g57kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g444g155kcal4.4g30.2g2.2g6.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P300g180kcal3g13.5g12g1.8g
Kiinankaali 240g48kcal3.7g5.4g0.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g1080kcal40g140.4g35g41.2g
Valittu annoskoko2976g540kcal20g70.2g17.5g20.6g
Annoskoko puolitettuna1488g270kcal10g35.1g8.8g10.3g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441