Porkkana-lanttupaistos

Pese ja kuori juurekset, paloittele.

lorauta uunivuokaan öljyä, lisää paloitellut juurekset, suolaa, pippuria ja hiukan hunajaa.

Sekoita.

paista 250 asteessa - tai pienemmällä jos ei ole kiire; ensin peittämättä, sitten foliolla peitettynä kypsäksi asti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g804g225kcal4.8g47.9g1.6g20.1g
Lanttu 2011g580kcal20.1g92.5g6g36.2g
Auringonkukkaöljy 60g534kcal0g0g60.3g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 60g199kcal0.3g48.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g3076kcal50.4g378.2g135.8g112.6g
Valittu annoskoko2976g1538kcal25.2g189.1g67.9g56.3g
Annoskoko puolitettuna1488g769kcal12.6g94.6g34g28.2g
Arvot/100g100g52kcal0.8g6.4g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305140