Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g960g1172kcal215.1g0g34.1g0g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Valkosipuli 22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.5g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g600g30kcal1g1.1g2.4g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1201g300kcal15.6g50.4g2.4g0g
Basilika, tuore 30g8.1kcal0.9g0.3g0.2g0.5g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.1g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g3538kcal476.4g135.6g111.6g22g
Valittu annoskoko2976g1769kcal238.2g67.8g55.8g11g
Annoskoko puolitettuna1488g885kcal119.1g33.9g27.9g5.5g
Arvot/100g100g60kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234