Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g2011g1207kcal201.1g86.5g6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu442g557kcal48.7g1.3g39.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g483g1496kcal82g260.6g14g62.7g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g6661kcal667.8g727.2g119.6g125.8g
Valittu annoskoko2976g3331kcal333.9g363.6g59.8g62.9g
Annoskoko puolitettuna1488g1665kcal167g181.8g29.9g31.5g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292