Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha935g1553kcal177.7g0g93.5g0g
Sipuli (kuorittu)104g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 36g39kcal2.9g5.9g0.2g0.8g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g6.7g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g9g4.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1336g949kcal21.4g213.8g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 535g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5952g5146kcal407g451.2g190.4g5.6g
Valittu annoskoko2976g2573kcal203.5g225.6g95.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna1488g1287kcal101.8g112.8g47.6g1.4g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673