Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 1.6g4.8kcal0.2g0.5g0.2g0g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Sipuli (kuorittu)236g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Lehtiselleri 61g7.8kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Valkoviini kuiva 280g192kcal0.9g1.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g61g447kcal0.6g0.6g49g0g
Herne 350g241kcal17.7g32.8g1.4g10.9g
Isot katkaravut (rainbow)630g630kcal145g0g5.7g0g
Tumma pikariisi, Risella263g893kcal23.6g189.1g9.2g13.4g
Basilika, tuore70g28kcal2.2g3.5g0.6g2.7g
Minttu, tuore (-), annos 1g18g7.7kcal0.6g1.5g0.1g1.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 88g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g18g158kcal0g0g17.5g0g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5957g5756kcal390.8g488.2g208.8g66g
Valittu annoskoko2979g2878kcal195.4g244.1g104.4g33g
Annoskoko puolitettuna1489g1439kcal97.7g122.1g52.2g16.5g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652