Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Lampaanlihan, vähärasvainen18g32kcal3.3g0g2.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl1.4g8.6kcal0.1g0.7g0.6g0g
Kukkakaali, tuore21g4.2kcal0.4g0.5g0.1g0.4g
Keittojuurekset, apetit28g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 32g24kcal0.6g4.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g176kcal10g18.4g6.8g4g
Valittu annoskoko298g88kcal5g9.2g3.4g2g
Annoskoko puolitettuna149g44kcal2.5g4.6g1.7g1g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758