Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g125g213kcal25g0g12.5g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g63g16kcal0.9g2.8g0.2g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g63g27kcal1.5g3.9g0.2g1.1g
Pirkka kermajuusto 17%10g29kcal3.1g0.2g1.7g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)38g26kcal4.5g1.3g0.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g632kcal70g16.4g31.2g2.2g
Valittu annoskoko298g316kcal35g8.2g15.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna149g158kcal17.5g4.1g7.8g0.6g
Arvot/100g100g106kcal11.7g2.8g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936